۱۲ آذر ۱۳۹۳، ۱۵:۴۷

همتی:

نقشه راه عملیاتی برای ارتقای سلامت کشور ترسیم شود

نقشه راه عملیاتی برای ارتقای سلامت کشور ترسیم شود

اصفهان- معاون درمان سازمان تامین اجتماعی کشور گفت: مدیریت سلامت با برنامه‌ریزی باید با جبران عقب ماندگی های بخش درمان نقشه راه عملیاتی برای ارتقای سلامت را ترسیم کند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی همتی ظهر امروز در همایش سراسری هم اندیشی روسای کمیسیون های پزشکی سازمان تامین اجتماعی که در هتل عباسی اصفهان برگزار شد، اظهار داشت: سلامت در کشور ما در اولویت هیچ دولتی نبوده است.

وی ادامه داد : خوشبختانه در دولت تدبیر و امید و از طریق تجهیز منابع از محل هدفمندی یارانه ها و ارزش افزوده منابع قابل توجهی به بخش سلامت تزریق شد.

معاون درمان سازمان تامین اجتماعی کشور افزود: مدیریت سلامت با برنامه ریزی باید با جبران عقب ماندگی های بخش درمان نقشه راه عملیاتی برای ارتقای سلامت را ترسیم کند.

وی چالش نظام سلامت را در کارآمدی و عدالت دانست و اضافه کرد : عدالت و کارآمدی دو شاخصه مهم نظام سلامت است و در تصمیم گیری ها باید سیاستی اتخاذ کنیم که همواره این دو عامل در اولویت باشند.

همتی یکی از مهمترین وظایف کمیسیون های پزشکی را تعیین درصد از کار افتادگی کلی و جزئی و میزان از کار افتادگی بیمه شدگان عنوان کرد و گفت: در صدور رای کمیسیون های پزشکی نباید تنگ نظری داشته باشیم.

وی بر قضاوت صحیح، عادلانه و شرعی تاکید کرد و افزود: میزان بار مالی که یک فرد از کار افتاده کلی، به سازمان تامین اجتماعی وارد می کند حدود ۴۵۰ میلیون تومان است که می طلبد پزشکان کمیسیون های پزشکی در صدور رای عدالت و قانون را سرلوحه قرار دهند.

معاون درمان سازمان تامین اجتماعی کشور از بازنگری کتاب قوانین از کارافتادگی و تعیین ضریب از کارافتادگی خبر داد و گفت: احکام پزشکان کمیسیون های پزشکی از ۲ سال به ۴ سال افزایش یافته است.

همتی به اقدامات آینده این معاونت در بخش کمیسیون های پزشکی اشاره کرده و گفت: ارتقای سیستم اتوماسیون پزشکی و لینک این سیستم به HIS و بخش فنی و درآمد و همچنین دفاتر اسناد پزشکی از جمله برنامه های آتی این معاونت برا ارتقای تصمیم گیری های کمیسیون های پزشکی است.

وی افزود: نرم افزار نوبت دهی کمیسیون های پزشکی در حال ارتقا و تهیه است و این نرم افزار نقش مهمی در رضایتمندی مراجعین دارد.

معاون درمان سازمان تامین اجتماعی کشور بازنگری در تشکیلات کمیسیون های پزشکی را ضروری دانست و بیان داشت: خطای شمول و خطای حذف دو چالش عمده کمیسیون های پزشکی است.

کد خبر 2435500

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha